Klimaatverandering

Voordelen van kunstleasing en waarom u het zou moeten overwegen

voordelen van kunstleasing en waarom u het zou moeten overwegen

Art Leasing is een alternatief voor de aankoop van kunst voor uw bedrijf dat snel populair wordt. Het is een alternatieve oplossing voor het kopen van kunstwerken. Door kunst te leasen, zoals de naam al zegt, kunnen kunstwerken zoals schilderijen, foto’s, enz. worden gehuurd voor een overeengekomen tijdsduur. Er wordt een wijzigingsovereenkomst getekend om het kunstwerk voor een bepaalde periode te huren. Het is een aantrekkelijk aanbod voor kantoren, hubs, woningen, en alle plaatsen die voortdurend veranderen met hun interieur. Kunstleasing wordt zo een kosteneffectieve en praktische optie.

1. Huur is 100% fiscaal aftrekbaar

De belangrijkste reden waarom de meerderheid van de bedrijven kunst leasen in plaats van kopen, is dat ze leasing gebruiken als een methode om hun belastingfactuur te verlagen. Leasing is namelijk 100% fiscaal aftrekbaar, wat betekent dat alle betalingen die u doet voor uw kunstwerken worden afgeschreven van uw belastingfactuur. Voor elk bedrijf met winstoogmerk betekent dit een aanzienlijke besparing op de werkelijke kosten voor de aankoop van kunst door middel van leasing. Dit kan u 20% besparen op uw leasebetalingen,

kunstverhuur

2. Thuis uitzicht bijwerken

Mensen die graag hun interieur willen veranderen, zijn vaak de belangrijkste doelgroep van de kunstverhuurders. Kunstleasing biedt een gemakkelijke, handige en betaalbare oplossing om kunstwerken in huis te halen die het best passen bij de ruimte van de klant en die ook kunnen worden bijgewerkt nadat de duur van de overeenkomst is verstreken.

3. Professionalisering van de werkruimte

Het kunstwerk is altijd een toonbeeld van klasse en verfijning geweest. En vooral in werk- of kantooromgevingen draagt het bij aan een professionele omgeving. Het creëert ook een betere en interessante ruimte voor de werknemers om te werken. Ook hebben bedrijven het voordeel om deze gehuurde kunstwerken toe te voegen aan hun bedrijfskosten, wat helpt bij het verlagen van hun belastingen.

4. Kunst leasing

Met zoveel voordelen in de hoed heeft kunstleasing aan populariteit gewonnen vanwege de vaardigheden op het gebied van middelengebruik, belastingvoordelen, aanpasbare overeenkomsten en kosteneffectiever dan de aankoop van kunstwerken.

5. Behoud van kapitaal

Het geleasede kunstwerk wordt toegevoegd aan de lijst van bedrijfskosten, waardoor het bedrijf een mooi bedrag bespaart in de vorm van belastingaftrek. Deze besparingen kunnen dan verder worden gebruikt voor andere kapitaaluitgaven. 10% tot 25% is slechts het geschatte gemiddelde rendement na aftrek van belastingen.

6. Voorkomen van krediet

Huur/lease en lening zijn twee heel verschillende concepten. Bij leasing is er geen rentevoet die de te betalen hoofdsom verhoogt. Er is alleen sprake van het lenen van een kunstwerk en dus van kredietvermindering. Aangezien leasing een bedrijfskostenpost is, zal het de leencapaciteit van de gebruiker helpen vergroten.

7. Sheet financiering (buiten balans)

Het leasen van een kunstwerk en zijn activa wordt ondergebracht in de kolom schulden (bedrijfskosten), waardoor het buiten de eindbalans van de onderneming blijft.

kunstverhuur

8. Flexibele financiering

De voorwaarden van de overeenkomst worden bepaald na een goede onderhandeling en een goed begrip van de eisen en behoeften van de klant. Hoewel de tarieven vast liggen, is de overeenkomst flexibel, zodat de klant tevreden blijft.

9. De leasestructuur is flexibel

Zoals eerder gesuggereerd, wordt het maken van de huurovereenkomst gedaan met de juiste en vereiste raadpleging en instemming van het bedrijf om ervoor te zorgen dat aan de unieke en verschillende behoeften van verschillende bedrijven wordt voldaan.

Comment here